WhatsApp: 86-17600609109
86-17600609109

Hvad skal vi være opmærksomme på, når vi eksporterer børns produkter?

Kina er en stor eksportør, og antallet af eksport af børnevarer stiger. Så ifølge markedskravene er standarderne for eksport af børnevarer til forskellige lande forskellige.

På samme tid er der formuleret forskellige standarder og grænsekrav til kvalitet og sikkerhedskontrol af legetøjsprodukter i forskellige lande eller regioner rundt om i verden. Laboratoriet skal levere testtjenester, der opfylder kravene i kundernes marked.

Eksempelvis eksport til USA: ASTM F963 er teststandarden for legetøj i USA i regi af National Bureau of standards i handelsministeriet. På nuværende tidspunkt er den nyeste version ASTM f963-17, og er blevet en obligatorisk standard.

Selvom kun DEHP er påkrævet i ASTM F963, testes phthalat også som en virksomhed. Fordi mere end et phthalat er reguleret i CPSIA og ca65 eller CSPA.

Hver slags legetøj skal testes af Hengxiang for at analysere den specifikke situation, så vi kan lave den mest økonomiske og omfattende testrapport.
Baseret på den videnskabelige karakter af ovenstående sikkerhedsvurdering opdaterer EU ofte direkte tekniske barrierer eller reviderer rækkevidde og andre regler for at forbedre eksportrisikoen for børneprodukter i Kina. I år har EU successivt udgivet en række sikkerhedsvurderingsrapporter om højrisikofaktorer, såsom sikkerhedsrisikovurderingsrapporten om bisphenol A i børns legetøj i begyndelsen af ​​dette år, som angav stoffets indvirkning på børns endokrine reguleringsaktiviteter. Europa -Kommissionen reviderede straks børnelegetøjsdirektivet for at sætte migrationsgrænsen for bisphenol A til 0,1 mg / L, som kun frivilligt blev implementeret af den europæiske legetøjsindustri. Det er ikke obligatorisk; Den 4. august offentliggjorde Europa -Kommissionens Center for Sundheds- og Miljørisikovurdering (Scher) en rapport om, at hexavalent krom har potentiel kræftfremkaldende virkning, og foreslog, at migrationsgrænsen for hexavalent chrom i legetøjsdirektivet bør øges kraftigt.


Posttid: 13.-13-2021